MiR Interior Design  -  Laan door de Veste 38, Helmond  -  T 06-12380055  -  E miriam@mir-interiordesign.nl
MiR Interior Design
WONEN
Thuis is de plek waar je je kunt ontspannen, waar je je prettig voelt in een omgeving die aansluit bij je persoonlijke manier van leven. Elk interieur is daarom ook uniek. MiR Interior Design verdiept zich in uw idee├źn en wensen en gaat daar zelfs nog een stukje verder in. Zo ontstaan er verrassende ontwerpen.
- Kleuradvies:
Kleur is erg bepalend voor de sfeer in een ruimte. Met een kleine aanpassing is vaak al een grote verandering te bewerkstelligen.
- Meubelontwerp:
Soms is een standaard meubel niet verkrijgbaar voor uw woonsituatie. Maatwerk is dan de oplossing zoals bijvoorbeeld een kastenwand ter plaatse van een schuine wand. Maar denk ook aan een keuken of badmeubel die u door MiR Interior Design helemaal naar uw wensen kunt laten ontwerpen.
- Interieurontwerp:
Gaat u uw huidige woonhuis verbouwen of krijgt u een nieuwe woning, dan maakt MiR Interior Design graag een totaal ontwerp. Creativiteit, kleur- en materiaal gebruik, duidelijke vormen en functionaliteit zijn belangrijke aspecten die in de ontwerpen toegepast worden om uw woonhuis tot een ideale woonomgeving te veranderen.


WERKEN
Uw bedrijf is uw vitistekaartje, of het nu een kantoor, winkel, zorginstelling of horeca gelegenheid betreft. Het interieur moet aansluiten bij het beeld dat u naar uw klanten wilt overbrengen. Naar aanleiding van uw programma van eisen zorgt Mir Interior Design voor een passend ontwerp. Hierbij rekening houdend met routing, functionaliteit, uitstraling, ergonomische en duurzame aspecten. Een geheel waarbij een plezierige werk- en verblijfsomgeving ontstaat en dat alles in een mooi jasje.